Сили

Затихло серце. Вже не стука.
Живе чи мертве? Не в знаки.
Скажіть.Скажи,яка ж то мука?
Свої перебирать гріхи.

І все на верх повивертати,
Погане й добре,повсяк час.
Я прошу бога сили мати...
Щоб чисту віру мати в нас.

Усе що є,усе до бога...
Усе у думах навіки.
Моя неправидна дорога,
Діти,жінки,чоловіки.

Весь люд що в мене в серці каже.
Говорить спогадом,жиє.
Ну з богом!Там як карта ляже...
Як проживу...усе моє.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии