Салюти...

Новий рік ...

прийшов  Бычок

золотий його бочок...

 розсипає
По  планеті ...

золоті свої монети...

І Одеса в розсипі горить

Будемо щасливо цілий рік ще жить...

І Салюти три години гуркотіли ...

привітать бичка схотіли...


Рецензии