Той, щит в д кров зовс м мокрий

 
той , щит від крові зовсім мокрий ,
яких вам треба ще звитяг,
і вже не краплі, а потоки
спадають на палений стяг


війна не скінчиться війною
лякає тиша мовчазна
над не прожитою бідою
в пісок опуститься свіча


війна не скінчиться війною
лякає тиша мовчазна
над не прожитою бідою
в пісок опуститься свіча
2014


Рецензии