я спираюся т льки на себе

я спираюся тільки на себе.
Хто є поруч, нікого нема.
 Ухоплюся з клаптики неба,
 як за поли старого сукна.
Скільки крові терпіння у чаші,
проливається вже через край.
 Чи свої чи чужі, друзі, наші
 шикувалися б в чергу рай.
Вже затулене добрими лицями
вічне небо, невічні сини,
і кружляють ангели - лицарі,
в місті повному звуків війни


Рецензии