З новим роком!

Вітер віє нам в обличчя
І щосили свище! Свище!
Все навколо замітає.
З НОВИМ РОКОМ вітає!
Бо прийшла до нас вона!
Чудодійна! Чарівна!
Білолиця мов цариця!
І пухнаста як годиться!
Зимо! Зимонько! Зима!
Білосніжна! Романтична!
Надзвичайно фантастична!
Білий сніг летить.Метелить
По дорозі стелить.Стелить
Та не довгий іі час!
Покидає вона нас!
Ой!Не встигли надивитись!
Душею вщент насолодитись!
Довго-довго милувались!
Час прийшов і ми розстались


Рецензии