безсмертний день закоханий у н ч

безсмертний день закоханий у ніч,
 що цілу вічність думає про зустріч.
Побачив безліч всіх людських облич,
 шукав близьке, просте , разюче.
і день живе у владі давніх мрій.
у цім є щось цнотливо непорушне,
бо тільки сон торкнеться вій,
із сонцем очі лиш розплющить.
Межа кохання - два світи ,
 що часом просто нездоланні,
і люди прагнуть віднайти ключі
від щастя без прощання.
4 серпня 2014 р.


Рецензии