Той, хто порушу закони

Той, хто порушує закони,
той хто підмінює слова
той у відвічному полоні
той ходить просто навмвання.
Хто правду знищує брехнею,
та справедливість забува,
босоніж побіжить стернею,
як правда вийде, як трава


Рецензии