позiхнулось

позіхнулось.
...
повернулась.
погляд залишився навздогін
спогадам.
небачене видалось химерним,
нелагідне мало бути хоча б пристойним,
або виважено стриманим
і бодай воліло закрити рот,
а не оця вся відверта пихатість,
вона ж ні про що

15.27


Рецензии