I дверi б вiдчинились...

Ну ось і перше січня, 2021-ший.
Дивлюсь з надією і вірою вперед.
Я маю волю Бога тільки вершить,
Все, що не радує, іди від мене, геть!

Стою перед Тобою, Боже віри,
Така, яка я є, мене почуй,
Мені ще б більше мати віри міру,
Далеко я вже подумки лечу!..

В моїх думках, що ще не бачу зором,
Та це видіння спати не дає,
Тому й тягну до Тебе руки вгору,
Благословення жду давно Твоє!

Ці перепони на моїй дорозі,
Хотіла би позбавитись я їх!..
Потримати їх треба на морозі,
І двері б відчинились -  вірус зник!
          01.01.2021.


Рецензии