РоК

З апатії – в паті
Я гибну в палаті
Навроді,
Комозний байбак.
З бузи-головою
Не маю покою –
Не знаю,
Чи виживу так.

Моя медицина,
Як ненька від сина,
Від мене
Віднаджує шок:
Із хворі такої
Пігулки й напої,
Не роблять
Надійності крок.

Днів сорок, як тОму
Вгамовую втому –
Чи буде
З лежачого толк?
Лежу та й гадаю,
Як бути – не знаю…
А  може...
А може, це –  рок!?

З апатії  —  в паті
На койко-кровАті
Погіршує нАстрій натЯк.
З хвороби такої
Ні дниИни в покОї —   
Не знаю, чи виживу так.


Рецензии