Новий рiк - 2021

Сьогодні дід мороз прийде до нас з биком
але у новом році не підкладе оп'ять свиню
і ций огидний п'ятачок тоді зникає аж бігом
я перед ним навіть навстіж фіртку відчиню...
Хоча і новий рік не бик а маленьке теля
шукає він до нас дорогу і дуже гучно гупає
зима і вітер підказують йому як вчителя
але у відповідь наш учень тільки мукає...
Дорогу знайде ця теля і до нас прийде
по вулиці виблискуючи золотистими рогами
і прийде щастя у домівки той хто жде
і новий рік останеться нарешті з нами...


Рецензии