Про блакитни очи

   ПРО БЛАКИТНІ ОЧІ

Світить мсяць-місяченько
Щоб не заблудився
Гарний хлопець-козаченько
Співав пісню, тай задивився.
Співав пісню
Про блакитні очі
І рум'яне личко,
Як червоне намисто.
Про червонії щочки,
Як та калина -
Ой, яка ж ти гарна,
Чорнобрива дівчина.
25.08.2015. с.Карпівці.
      Віктор СТАРИК.


Рецензии