Краса погоди р зна

Краса погоди різна,
Ідуть дощі, ідуть...
Тумани в місті плинуть
І їх не повернуть

Дорога непохитна
Та варіантів нуль
Безкрайнії глибини
Затягують в пітьму.

Розважливі особи,
Що ходять навкруги
Не змінять траєкторій
От тільки догори.

Краса будівель манить,
Це гордість, в цьому кайф,
Привабливості велич,
Не зрадять, бо це лайф.

Ми маєм бути разом
Хоч нам і не збагнуть,
Що в єдності надія
Але ми знаєм путь!


Рецензии