Когда на душу упал камень

Коли на душу впала камінюка.
Тобі здається, що життя як мука.
Та Бог сказав не плачте люди.
І ви побачите чудо.
Зійде з небес ясна зоря.
Розкриється душа моя.
Всіх осія своїм теплом.
І зігріє всіх добром.


Рецензии