Не марную

Життя на те, щоби його прожить,
І аж ніяк його не марнувати,
Його найперше треба полюбить
І кожну мить у ньому цінувати.

Не можна змарнувати ані мить,
Бо іншої такої вже не буде.
Несеться так невпинно, так біжить,
Тому творю я кожну мить і всюди.

Ще й лину я душею в майбуття,
Й думками в далечінь я поринаю,
На те воно, мій друже, і життя,
І миті, що надходить, не минаю.

Поезії іскряться защораз,
Та й птахою злітає кожна пісня.
На все в житті приходить мить і час,
Щоб плід таланту множився, розрісся.

31.12.2020 р.


Рецензии