Знаю

Я хлопчика зробити з вас не можу,
Щоб так: полікувався і – побіг!
Та  зауважу. Вчасно насторОжу:
Це вже хана. Це крапка. Це поріг.
                            * * *
Мої слова — надумані. Останні.
Навроді би, дверми набатний грюк.
Не скаже лікар… дійсності – омАнні
Що вже мене вистежує каюк.

Настане  «НаП».  Воістину, я знаю ,
Коли в мені критичний зійде зсув.
Тоді вже «Там»,  себе я пригадаю:
 — Я, все-таки,  Людиною — побув !            


Рецензии