Новорiчне

Дай Боже щоб ви не хворіли.
Щасливі й веселі були.
Щоб дітям і внукам раділи.
Та довго,щасливо жили.

Бажаю вам щирої долі.
 І вдячна за те що ви є.
За те що ви маєте волю...
В життя заглядати моє.

 За те мої друзі вам вдячна. ..
Що спогади в серці живі.
За пройдені дні і майбутні..
Щасливі,веселі,нові.

 За те що зі мною у горі ...
Я впевнена  зможете буть.
Тож хай ці деньки новорічні
Веселощі нам принесуть.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии