Мы ажны спохватылыся в7

Даты впрам коноплів

Тут ля нам, хы, з Янова до Брод
Протягнулы аж 100 проводов.
Ну, бо ж люблять пак так Кобзаров,
Шо ажно мозг с тварог.

Ну, і, о, ха-ха-ха, ох-ох-ох,
На й таріфчык в 100 крон.
Бо ж ажны в 3 разы ты хучій
Прам зашлэш  в7 свій фільм.

Ек казав той, возьмы но граблі
Да й грыбы коноплі вш.
Это ш влада шэ Кіньська в чортів,
Шо шурують вам шышк.

Тут прыходыв к нам Козлык ядкый
І оставыв шэ й здымкый штук 7,
Ек у Рыловыч сновдають псы
Й 3нірують кышкы.

Бо ж ув лісы шэ е шося ліпш,
Чым в Чырнобылі дэся в рові.
От і пхають туды наркоты
Й пулімёты свойі.

Тут ракеты стоелы колысь.
Так шо шо нам вам вбыты пыньків.
Ты но во пудыйды да й вчыпысь
За ольшыночкы 3.

А  то надто ты файно зажыв
Гонды во кала прам Казаків.
І дыруть уж улад з нас 100 лык
Вжэ даж под Новый рік.

Цэны шэ ны путскочылы ж ныц
На усекы харчі.
А налогы, брат, будыш лажыць
Шэ й за швайн машынкы.

...і горыть в мэнэ морда ажны
от хорошынькый жытк


Рецензии