Ты, мо, дiвчыну шэ гонды хоч?

Ах ядрон старычок!

Я пастроіл себе туткі дом,
Да вот некому жіть только в нём.
Бо куда ты быз Козкы саснёш
Здесь в недельк хоть разок.

Вот пріехал с Янова ажно
І давай, ну, ж гуляты. А шо!
Дров прынэсла ж мні нэтра з жыдов.
Да й хлібов з маслом онь.

Від на нэбо а во расцудовн.
Шэ й ны смэркло зусём.
Так шо коб вам наклацаты шо,
Йды топы, паренёк.

Наслаждатыся будыш потом,
Ек  завчесно памрош.
А то він тут ля мні варыть каш
Ва в нымыт каструлях.

Эх, сыло! Ажны 300 домов!
А ужэ а ныкого з малойц.
Хто у Францый, а хтося ва в Польш.
Ну, й дэ хто тобі водк.


Рецензии