До чого ж паразитам галоп?

По весні не здають лиходіїв
До чого ж паразитам галоп?
хто ж з комах набагато міцніше
чи тарган чи мармуровий клоп?
Клоп загадковий і імпозантний
здатний  с часом також літати
Але тарган цілком стандартний
майже спритний, Ні дати ні взяти
Коль ховаючись під батареєю
цим створінням тепло до вподоби
в вікнах спраглих майнула тінь
наче рік нескінченної жалоби


Рецензии