одне слово, що зi шлейфом

закрита казка
привідкрила віконце
для шляхів у світ неможливого і нереального,
не вважаючи,
що хоча би щось
може бути не здІйсненим,
це казка, яка має не назву,
а ім'я,
і ім'я це — ім'я її автора,
фантазія — його прізвище,
навіть якщо їх, цих імен, може бути мільйони, чи мільярди

арт: Зоя Зоріна

12.07
30 грудня 2020


Рецензии