Я знаю

Я знаю, як росте трава.
Я бачив ріст наОчно, зрИмо.
У рості, явно одержимо,
Вона воістину – жива!!!
Коли дивитись, при нагоді,
Ні лиха ніби, ні біди…
Трава похитується, вроді,
В узбіч і в ріст: туди-сюди.
На ній плетінь витіювата…
Замерти силюся на мить,
А біле небо, наче вата,
Дощем пролитись має хіть;
І ця взаємність:трави - небо,
Билинка, паросток, росток,
Межі відведеної строк :
Обов’язковості –  потрЕба.


Рецензии