Птах бiлокрилий

Птах білокрилий в сон залетів мій,
Коли навколо все спить
Понад лісами, понад горами
В синьому небі летить

Не знає страху білая птаха
Вітру підставив крило
В дальніі далі мчить без печалі,
В край, що зігріє теплом

З ранніми зорями в небо прозореє
Так би злетіла і я,
Та не полину , бо не покину
Дім , той що зветься Земля

Тихо відносить печальна осінь
Все, що минуло у сни:
Стерті стежини, щастя хвилини,
Теплі світанки весни

Так би повільно, легко і вільно
Я попливла в небесах
Все, що лишилося, маревом вкрилося
В мріях забутих і снах

Хай вітер злиться, тільки б не стрівся
Пташці свинець на путі
Птаха надії,в країну Мрії
За мене ти долети.

Птах мій, прошу,долети...

( Сергій Райлян- автор тексту на російській мові)


Рецензии