Царiвна нiч

Холодна ніч, до таїни присвята.
Зимова місячна царівна ніч.
Стоїш і відчуваєш  подих свята,
Із зорями говориш  віч на віч.
Крилом змахне, вона ж бо чарівниця й над світом Всесвіт світить мовчазний.
Сховала ,під крило, дня таємницю,
Хай спить допоки править дух нічний.
Колише ніч зими поснуле царство,
Вітрами навіває сон.
Десь за пралісом синій ранок  будить сонце,
Щоб птахом білим день порхнув в вікно.


Рецензии