Украинский Гарик 818

Український Ґарик 818



За мотивами І. Губермана

З піснями, що заспівані ще в юності
(а інші не сприймає він ніяк)
живе собі на пенсії в безжурності
щасливенький, бадьоренький дивак.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии