Зимова невтiшна пора...

Зимова невтішна пора...
Замість хурделиці,
б'є  у вікно
дощова дрібниця.
Похмуро, днем наче
надвечір'я,
клонить у сон і мене,
і змокле пташине пір'я.
Зміни коються у Природі,
хіба сліпий не баче,
вона ще помститься нам
за усілякі незадачи.


Рецензии