На сторожi

ПотяглАся хвиля рОсту
До небес, на виднокІл.
Зупинитися не просто,
Не пристати на прикІл.
Воля – доля. Доля – воля.
У оказію таку,
Дві тополі, просто поля–    
На сторОжі. На чекУ.
І, подібністю в різнИці,
Їм далося – з висотИ,
Переймати блискавиці
І жнивА уберегти.


Рецензии