Боже Правий! УКР

Ти з`iднай моi атоми так,
Щоб я знову проснувся здоровим,
Не блукав по Землi, як бурлак
I до всього був, Тато, готовим!

Кiнець свiту мене не злякав,
Бо вiдринув я хитрощi свiту,
Особисто банкiрiв не знав
Та огидло менi iх корито.

Не для того Бог золото дав,
Щоб приймало воно нечистоти,
Глянь на Захiд, вже вiн запалав -
На рабiв не подiленi квоти...

Всюди люди, поглянь лиш, в ярмi,
Iх таврують за що, як скотину?
Хто сказав свое слово - в тюрмi,
Невже я в цiй халепi загину?

Пiвстолiття барахтався свiт
У вонючiм бездоннiм болотi,
Я Тарасiв згадав заповiт,
Живемо ми в пожежi i рвотi.

----------

Мабуть Бог вже терпiти не змiг
Те, що люди з людьми поробили..

            23сiчня 2018р.


Рецензии