26 грудня

Двадцять шосте грудня.
Інтернет мені
подає новини
як завжди сумні.
Клятих свят боюся
недарма отих.
За кермом і поза –
п’яні до святих…
Федори, Івани
у моїм краю -
богобойні, отже –
п’ють як у раю.
А грішити - зручно
для сторін обох.
Не за «так» -
за гроші
гріх відпустить бог.
Двадцять шосте грудня.
ДТП. Мерці.
Полюбляє влада
п’яні дні оці!..

26 грудня 2020
Закарпаття


Рецензии