такi малюночки? - Такi Джерела!

І зо слідів до Них: "Ваш вірш біжить струмочком, крапає краплями, хороше!!! Катерина Жебровська 14.04.2013"

___________________ чую?

світла пора
ясна  до дна...
 
саме  до  дня
в ніч  забуття...

квіт й почуття
зачинають життя...
 
удень доношують
на ніч сповивають...
 
разом викохують
та й перегортають...
 
й Хтось Весь Час Співають.................
Той, Хто Над Усе?  —  !!!!!!!!!!!!

___________________ бачу, на додачу; сон, перерву, чи воно урок??

заяложені слова...
їх й серЕдини в розрУсі...
язики як та мітла...
з них сміття у кожнім вусі...
бізнесовані в "діла"...
вмісту й дуп не покривають...
розрахунки на тіла...
без розпусти душ! — бувають?
а стою немов пеньок...
бо й куди рости!! — не знаю??
й Бога гірко так втішаю...
Вчителю!!! це ж був — урок???
__________________________________________________________

а малятам-лалалятам до лиця їхня матня: ні дня! ні каїну!! ні юді!!! не рідня!!!!


Рецензии