слёзы

Я гляджу на цябе скрозь прагалы, скрозь зваду вачэй,
Скрозь халодные песні і свет пажаўцелага болю!
Я сцяжынку слязы пракладу і не стане начэй,
Што маўчанне маё па цябе змогуць зноў абяздоліць.

Ёсць паўвостраў слязы, што ўвабраў увесь колер быцця,
Што з блакіту вачэй адлівае кавалак нябёсаў.
І змяняюцца людзі і тыдні у бездань ляцяць,
І збягаюць сцяжынкі па твары салёнага лёсу.

20-10


Рецензии