зима

Зіма лістоту праглыне
З агідным болем.
І ты забудзеш, што мяне
Не будзе болей.

І стане вецер наракаць
На дзень несветлы.
Ды ляжа лёгкая рука
На струны ветру.

Братом ты будзеш той зіме
І кожнай ноце.
Ды зранку увядуць мяне
Па адзіноце…

20-11


Рецензии