Кое берчи

Таштан куюп жасаганбы боорунду,
Тыш келбетин гана назик сонунбу.
Суранамын алып кетчи калтырбай,
Суйуу деген сен жугузган оорунду

Кармабадым ак кебездей колунду,
Тосо албадым карап кундо жолунду.
Умут жагып жалп эттирип очурдун,
Суйом деген сага жон-жай оюнбу

Эстен кетпей ээлеп жалгыз оюмду,
Элес албайм ачкалыгым тогумду.
Алдап тушуп арман болду аягы,
Ала кетчи жалган жайган торунду

#стихиТК #стихи


Рецензии