тво щастя...

Хлюпає злива каскадом,
грім стукає в барабан
засинаючи все градом
розірвала в туман

Вітер бухає дверима
до них увійти норовить
дріб засув відбиває
немов у танці кружляє

Сонце хмари розбила
Відблиски танцюють в променях
синявою розхлюпала
і застигла в очах

Так часом і по життю
щастя нема, в справах
А приходиш до дому
Жінка діти в сльозах.


Рецензии