зупинка

зваба простору
              де б ми могли
                заблукати
                з тобою
стиглим яблуком час
його тяглість
              округла
її течія вільним колом
                мов Усесвіт
край наблизив до краю -
де мені перескочить до тебе
                від тебе
округлість його
заважає

сніг в травичці зеленій

кому яблуко вмерзле,
Парисе?

все вже було до мене
й без мене буде
не журися

стиглим яблуком Всесвіт висить

мить
      ще мить
               де ти є
кому яблучко райське? агов!
                і ще мить


Рецензии
Чудовий твір! Дуже сподобалось! Успіхів!

Артур Грей Эсквайр   22.08.2021 22:39     Заявить о нарушении