тараканы спрятались

если ты чуть-чуть не буду
я тихонько напишу
обязательно оттуда
про поэму гашишу

искренность Виталия
девственная талия
тараканы спрятались
Араканы сватались

золотистые обеды
освещали хорошо
деревянный порошок
теплошёлковые пледы
(25.12.2020)


Рецензии