Facie maesta

Facie maesta: uos manifesti mendacii
Repleti dolor omni tempore.
Somnium inluditur tu reprehendis?
Non est quod, non mortem incarnatum?
Audite vocem. Audite vocem interiorem
Vox clamans in mundo.
A voce orationis et in voce dolorem.
Hinc lucem et pocula sacra.


Рецензии