Зимовий експромт на серветцi

Поїзд мчить так шалено, мов звивисте слово.   
Підпис грудня стоїть на серветці із хмар.
Паровоз попереду, як буква уже заголовна.
Позаду, немов точка, сигнальний ліхтар.

Я поїду, та ви йдіть до мене ізнову,
на сторінку-платформу віршів полотно,
конче треба читати хурделицю-слово,
хоч й розтане у мокрому снігу воно.






















































coverсія


Рецензии