Христос народився

      

Стоять літаки та закриті кордони
Бо світ опинився в обіймах «корони».
А свято Різдва наближається знову.
Радіймо всім серцем Господньому Слову.
Христос народився, і втілилось Слово—
Як світло життя і як першооснова.
У Ньому є радість, у Ньому надія,
Коли окупація чи пандемія,
 І криза стискає лещатами людство…
Та діти Господні по двоє зберуться
В ім’я життєдайне Господнього Сина
І скажуть:— Настала щаслива година.
І будуть співати, і будуть радіти,
Що сталося диво у грішному світі-
Господь милосердний  спустився у ясла,
Щоб світло спасіння ніколи не згасло.


Рецензии
Чудесно написано! Не перестаю поражаться твоему таланту совмещать несовместимые вещи и писать о этом прекрасные стихи. Та ще й гарною українською мовою!
Респект!

Виктория Борисова 2   11.09.2021 16:23     Заявить о нарушении