Щ е М

   (спровід – гитара)

Я  порИну у зливу
У  таку, що дай Бог!
Може стріну,
                    можливу,
Свою долю на двох.
Дочекаюся днИни –
І убавиться щем:
Долі, дві половини,
Не розмиє дощем.   
Доля в мене – неволя.
Ну, хіба що... хіба...
Відшукається Доля,
Моя Доля–Судьба.
Я порину у зливу –
На добро чи біду...
Свою Долю щасливу
Пропаду, а знайду.


Рецензии