На згадку про Матусину Любов!

Я заспіваю щиру пісню
Про найдорожче в Білім Світі!
Про мамин голос, мамину любов!
Про очі неньчині блакитні,
Про те що вимагає молито́в.

Цей спомин в тузі вічній ллється,
Що гіркото́ю в думах відгукнеться
Про незабутні дні та шум дібров,
Де мамин сміх барвінком в'ється...
Ця мить щемить, не маючи вимо́в!

Я заспіваю жу́рну пісню,
Щоб розповісти всім у Світі,
Як тужно жити без матусі слів...
Та як ріднесеньку любити,
Ще за життя її нелегких жнив...

Нелегко пісня ця дається...
Мов вічна мука, тяжко п'ється...
На все буття, без будь-яких умов.
У косах часу розплететься
На згадку про МАТУСИНУ ЛЮБОВ!


Рецензии
Дуже щiро i вiд серця!

Наталья Бэрн   31.01.2021 10:55     Заявить о нарушении
Так,писалося со слёзами всю ніч.Дякую,Наталі за відгук.Незай щастить.

Любов.

Любовь Переверзева 3   31.01.2021 14:54   Заявить о нарушении