На твоj очi i ангели вже задивляються - 2020

На твої очі і ангели вже задивляються
вони від них осліпли і нічого не бачать
від їх краси в повітрі ледь тримаються
дивись стрілою в серце тобі віддячать...
На твої очі і ангели вже задивляються
вони від них майже сильно оп'яніли
і звісно що летіти далі відмовляються
і відпочити у роздумах тобі на плечі сіли...
На твої очі і ангели вже задивляються
вони від них у невимовному ще захваті
відтоді біля тебе завжди залишаються
і мабуть вчать як у навчальнім закладі...


Рецензии