Ми тут i зараз - недарма!

http://stihi.ru/2020/12/23/5502

Ми тут і зара - недарма!
Для друзів - щоб осяять свято!
Щоб жити з посмішкой завзято,
Радіти вжарт! Не крадькома.

Щоб дітям сонце подарити,
Тепло мозолистих долонь.
Щоб Батьківщину освітити
Своїм життям не осторонь.

Щоб захищати від ганьби,
Та тільки правду всім казати.
Іспити келих боротьби,
Обняти рідну неньку-мати.

Від пращурів прийняти Волю,
Та захистити й зберегти.
Нащадкам дарувати долю,
Де з Честю й Совістю на "ти".

У шані виховати сина,
Ганьбу без жалості убить,
Побудувати дім без тина,
Дерево /й гада/ - посадить!

23.12.2020=GrafBorisfen=/Загадкова країна Бермундія/


Рецензии