Украинский Гарик 816

За мотивами І. Губермана

Знайшовши вільну тему діалогу,
Спитав я  дуже ввічливо у Бога:
"Як ти бульйон такий гидкий зварив"?
"По п'янці", — Бог із сумом відповів.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии