Благовiщення

Діво, Діво, Діво Ти,
Сина родиш, нас прости…
Нас прости… нас прости…
Мати Божа, нас прости…
Квітень трави розстила…
Та під взривами земля…
Діво Ти, Діво Ти,
Діво Ти всіх нас  прости…!
Нас прости! Моли за нас!
Бога Спаса, там стоїш,
Де Господь, Цар Царів!
Хай пошле у світ наш мир!
Діво! Діво! Я гукну!
Хай же Паску мирную!
Брат з братом ділять тут,
Де тепер злі в битву йдуть…
Діво, Діво, знов гукну !
Духи темні хай минуть!
Та пройдуть, не знайдуть,
Твій народ і так пройдуть! 
Діво, Діво, Матінко!
Вірус! Страх! О Серденько!
Бога Ти за нас проси,
Силу злую потушить…
Стань і нас от бід ізбав!
Знаєш, вчора… вчора став…
Я в саду, а там – Дух Рай!
Благовіщення - Дух Рай!
І в повітрі пахнув Рай!
Я ж сміявся! Й небу став!
Молитви я, Мати, слать !
Бога Спаса – величать!
Благовіщення в порі!
І воно по всій землі!
Хоч у церкві мало нас,
Рая Дух – Господь між нас!
07.04.2020


Рецензии
Талантливо и так красиво на мови.

Сергей Лутков   24.07.2022 14:18     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Сергей!
Доброй летней ночи!

Ангелина Длинка   29.07.2022 22:36   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.