Я зрозумiти захотiв поетiв, що поети - всуe

Я зрозуміти захотів
поетів, що поети – всує,
бо вірші пишуть навіть ті,
для кого віршів не існує.

Живуть у римах і віршах,
говорять римами, віршами,
говорять, та мовчить душа,
та гинуть в серці вірші-шрами.

Навіщо вірші їм – всім тим,
хто сам себе не розуміє?
Можливо, вірші лиш затим,
щоб я про всі ті вірші мріяв...

____________

Павло Богуцький. Зловити мить...


Рецензии