Магiя вiкiв

Ліхтарі. Бруківка.
Лун луна з кутків…
Змішаний мій подих
з подихом віків.
Парапети. Мури.
Лінії дзвіниць.
Ще б сюди карети
і - до них - візниць.
Четверик уява
миттю додає...
Знов мені натхнення
вснути не дає.
Ліхтарі. Антени.
Мов бузковий - дріт.
...Що пишу – Слов’янське
й про Слов’янський рід.

Грудень 2020
Мукачево


Рецензии