Бургундi

Відпускаю, ти знов повертаєшся,
Повертаю, ти знову ідеш.
Почуттями моїми ти граєшся,
І немає у грі твоїй меж.
Так грішиш, то чому ж ти не каєшся,
Так живеш, то чого ж далі ждеш.
З відчуттями своїми зливаєшся,
За думками наосліп пливеш.

Приспів:
А ти – просто терпке вино "Бургунді",
То забагато тебе, то не вистачає.
Почуття всі червоним у відлуння,
Наче ріки течія, нас вмить накриває.

Розкриваю, ти вмить закриваєшся,
Закриваю, ти хочеш відкрить.
На частини в душі розриваєшся,
І мовчиш, коли серце кричить.
Небуття з невідомим торкаєшся,
І тримаєш в долонях весь світ.
Так несміло назад озираєшся,
Направляючи крила на зліт.


Рецензии