До наступноi зливи

Віддощило і... край!
Калюжнечами —
                        зблИски.
Дощ не гість,
                    не Мамай.
Він сприймається
                     зблИзька.
ПонашкОдив і щез
Новоявленим Рембо:
Перевернуто в плес,
Щойно випране небо.
Ніби, Чашу ГРААЛЬ,
Він тримає в пошАні
Дистильовану даль,
Перемиту дощами.
Дощ пролився і щез.
Я ж, нехай і
                  вразлИвий,
Догостюю іще
До  наступної зливи.


Рецензии