Вiхола

Віє. Замітає
далину сніжок.
Явір став пухнастий,
і сінця стіжок.
Вікна-оченята
мружить білий дім.
А он чийсь вже кличе
сніговик: «Ходім!..»
Віє. Бджоли білі –
у дворі малі.
Хтось питав – де небо…
Небо – на землі.

Грудень 2020


Рецензии